itgoeson

Utkast från arkivet: 19 juli 2016

Alla dessa tankar, Saknaden Permalink0
När mamma ringde och berättade började jag må illa. Min mage svängdes ut och in och maten som jag två minuter tidigare hade njutit av smakade plötsligt ingenting och jag fick inte ens i mig de sista tuggorna.
 
Sen gick hela dagen och den kändes så himla overklig. Nästan tio timmar satt jag på en stol bredvid henne. Höll henne i handen, smekte henne över huvudet, rörde hennes arm, vilade på hennes axel. Ständig beröring. Det var tungt. Det var så svårt att jag nästan inte ville vara där, men så fort jag ens tänkte på att lämna brast jag ut i gråt för det var ju det sista jag ville göra. Jag ville inte lämna henne och jag vill inte att hon lämnar mig, jag vill inte att vi lämnar varandra. 
 
HON ÄR ALLT JU TA HENNE INTE IFRÅN MIG.”
 
19 juli 2018:
 
Så gick det en vecka och sedan togs hon ifrån mig ändå. 
 
Sorgen kanske har blivit lättare att bära men det känns som att saknaden växer sig större för varje dag som går. Jag fattar liksom inte att det inte spelar någon roll var jag än är eller hur länge jag är borta, hon kommer ändå inte vara hemma när jag kommer hem. 
 
Jag skulle ge så mycket för att få ha dig hemma igen, världens finaste fammo. 

Ames a quien ames

Spanien 2018 Permalink0
.. Madrid te quiere.
 
Önskar vi hade kunnat ta hem lite av den mentaliteten, eh. 
 
Här kommer lite fler bilder från ett färgglatt Madrid.
 
 

Födelsedagsfirande i Madrid

Spanien 2018 Permalink0
Min tjugoandra cumple (jag minns att jag hade världens ålderskris när jag fyllde 20, men det var nog inget jämfört med nu .. Känner mig fortfarande som 19! Kommer fortsätta låtsas det är min ålder) var i fredags och den spenderades till största delen i en buss på väg till Madrid med mina babes var vi spenderade hela helgen.
 
Madrid som stad var helt najs, dock lite för stor för min smak och jag kände aldrig den där wow-här-vill-jag-stanna-länge-känslan jag kan få ibland. Två hela dagar var nog, åtminstone för tillfället. Gillade stadens vibes though, den var liksom väldigt öppen och chilled så det var skönt. 
 
Aja vi hade ju förstås en superbra helg i alla fall. Största orsaken till varför vi åkte just den här helgen var för att det var Pridefestival på gång. Det var min första någonsin, faktiskt!  Mer bilder kommer i nästa inlägg för nu är det många bilder här känner jag. 
 
Förutom att fira Pride turistade vi också en del, besökte palatset (?!), en jättefin park var man kunde paddla runt bland ankor och andra turister, en jättefin kyrka och en skum karaokebar i en parkeringsgrotta. Basically alla must dos, alltså.
 
Många bilder på denna snygging, men han är ju så fotogenisk haha. Plus att han har ju en rätt bra tshirt också, eller hur?
Till top