itgoeson

Hon dansar vidare i livet

Spanien 2018 Permalink0
Midsommarhelgen (eller San Juan, som man firar här) blev definitivt en att minnas (eller att inte minnas, det beror väl på hur man ser på saken .. SKOJA mamm ja sköjter no me). Den firades i typ trettio grader på en strand i mycket gott sällskap och det är väl allt man kan begära?
 
En del av traditionen här är att man klockan tolv ska gå med fötterna i vattnet så får man bra tur för resten av året, så det gjorde jag ju förstås. Hittills (eh, två dagar), har det funkat. Hoppas det håller i sig.
 

Kärt återseende

Spanien 2018 Permalink1
Och Málaga bara fortsätter leverera!
 
Som sagt hade jag i helgen besök av en vän jag inte träffat på fem år och som jag i övrigt bara träffat typ två gånger i mitt liv. Vi har hållit kontakt från och till under åren som gått och hjälp så glad jag är att vi gjort det; att träffa henne nu var heeeeelt amazing, vi hade en sjukt fab helg tillsammans! Vi klickade verkligen igen en gång och vi är så lika på så många sätt, tänk så bra det kan bli.
 
Det här var förra gången vi sågs, sommaren 2013. Tänk att jag ens var sådär liten och osäker (och blek!!) en gång i mitt liv?!?!
 
 

Alltså livet,

Spanien 2018 Permalink0
så underbart härligt det är ändå!
 
Nämen faktiskt, de senaste veckorna har jag njutit av allt till hundra procent. Det går bra med kidsen, vädret är fantastiskt, jag är omringad av roliga/intressanta/fina människor, jag har planerat reunion och bokat konsert och inrikesflyg, jag äter god mat och mängder av underbar glass och helgen ska spenderas med en kär vän jag inte träffat på fem år. 
 
Det känns lite som att jag svävar på rosa moln pga allt och inget och det är en rätt trevlig känsla. Har haft en bra feelis hur länge som helst nu så det är nästan så att jag sådär typiskt väntar på att något dåligt ska hända .. Men tills det gör det så njuter jag för fullt! 
 
(Och vad passar nu bättre till ett glatt inlägg än en mörk bild på en urgod glass? Kinder White var smaken, rekommenderar den starkt!! All glass här är så sinnesjukt god, senast ikväll hade jag en av de godaste glassarna jag haft i hela mitt liv.) 
 
 
Till top