itgoeson

Regnig utflykt och återfunnen travel mate

Spanien 2018 Permalink0
Förra veckan var en av de bästa veckorna hittills skulle jag vilja påstå! Den var full av roligt program och det allra mesta gick som på Strömsö, vilket ju är väldigt uppskattat mellan varven. Extra roligt var det att få tillbaka min älskade resevän Nalle Puh som någon råkade glömma i Sevilla förra helgen. En rysk kille jag träffade (har aldrig träffat såhär många ryssar förr i mitt liv, de är överallt! Typ som tyskar i Oz haha) här hemma skulle turligt nog till Sevilla redan samma vecka och man drar ju sig inte precis för att fråga folk man känt fem minuter om tjänster. Heh. Kände mig på riktigt ensammast och ynkligast i hela världen utan min nalle som har varit med mig sju år, men nu är ordningen som sagt återställd och jag är fearless igen.
 
Jaja, det om det. Vad annat? Veckan avslutades med en utflykt till Granada med två vänner och det var helt kul, dock regnade det typ heeela tiden vilket gjorde att vi kanske inte utforskade så mycket som vi hade velat. Fast det var en bra dag ändå, och senare på kvällen satt jag en stund på stranden och njöt av tystnaden med en rosa hubbabubbasmakig glass i handen. Tänkte inte ens så mycket, var mest bara där. Mycket bra sätt att avsluta en vecka och börja en ny på! 
 
Älskar på riktigt min poncho och hur tafatt jag ser ut i denna bild.

Du finns överallt men du är ju inte här

Alla dessa tankar, Saknaden, Spanien 2018 Permalink1

Det har snart gått två år sedan du försvann men fammo du finns ju överallt ändå. Du finns i de roliga sakerna jag gör som jag vill berätta om, i de konstiga vanorna jag har fått som du skulle skratta åt, i signalen på spanska radion som låter precis som den signalen i radiokanalen vi alltid lyssnade på och i damen jag sitter bredvid på bussen som andas som du. Andas!!! Fammo du finns till och med i en annan människas andning. 

Du finns i fjärilarna jag ser och i alla vackra växter du hade älskat, i alla gånger jag kommer ihåg att vattna blommorna (du var ju alltid tvungen att påminna mig, jag ärvde nog inte din gröna tumme) och i kylskåpsmagneten jag såg som hade ryska dockor som motiv, jag älskade att leka med ryska dockor hos dig när jag var liten. Du finns i varje gång jag kommer på en ny framtidsplan för jag vill veta vad du hade tyckt om den och du finns i tavlan jag såg en bild på som har ett motiv jag aldrig sett någon annanstans än i ditt vardagsrum. 

Du finns i mina jobbiga dagar när inget går rätt och allt jag önskar är att få sätta mig bredvid dig och hålla din hand och du finns i mina bra dagar när jag nästan spricker av glädje och vill dela med mig till dig för delad glädje är dubbel glädje fast med dig är den nog säkert trippel. 

Fammo fatta att du finns överallt men du är ju inte här och jag kan ju inte krama dig fammo varför kan jag inte krama dig?

Fammo när ska jag få krama dig igen??


Nicky Nicky Nicky Jam en Sevilla

Spanien 2018 Permalink0
Alltså, fredagens Nicky Jam-konsert var fööööör bra. Det är allt jag har att säga.
 
Även gårdagen spenderades i Sevilla, väldigt vackert ställe! Sköna vibes där också, alla var så chilled och ingen hade bråttom någonstans. Efter att ha bott i Sydney var alla rushar är det något jag verkligen uppskattar, att se människor mindre stressade. 
 
Denna helg avslutades med bbq på stranden så jag skulle säga att ännu en toppenhelg är förbi och det ska bli spännande att se vad denna vecka har att bjuda på! 
 
Fun fact: sista bilden är från Plaza de España, ett ställe som en scen från en Star Wars-film spelades in på. Är ju inte direkt ett SWfan meeen kul ändå.
 

Till top