itgoeson

Hearts don't break around here

Livet i största allmänhet Permalink1
Här kommer en liten bildbomb från min systers underbara bröllop i lördags. Är de inte världens vackraste brudpar? 
 
 
 

Mira que bien me va sola

Livet i största allmänhet Permalink0
Jag kom nyss hem från en biodejt. Med mig själv. Köpte till och med popcorn och hela köret. Det har varit så många måsten hit och dit de senaste veckorna så jag tyckte det var dags att göra något bara för att jag vill. (Och så kanske det var ett litet desperat försök till att känna mig närmare mina spanska kids för jag vet att de kollade den här filmen för ett par veckor sedan på bio.) Filmen i sig var väl inte superbra, men om Jason Statham hade friat hade jag antagligen sagt ja. Eller Ruby Rose, för den delen.
 
Igår var första dagen på mitt nya jobb, imorgon flyttar jag troligtvis ut (150 m as usual men same same) och för någon dag sedan hade jag världens superwoman-upplevelse efter att ha literally krigat mig igenom ett stenhårt träningspass som jag först menat dra mig ur men så körde jag ändå. Bästa feelisen!! Sen stack jag in till cittari i världens snyggaste outfit. Tur man inte har så mycket skam i kroppen. 
 
I alla fall, visst är det lite så att ena minuten är jag skitglad över att vara tillbaka i Finland och tycker jag har jättemassa spännande grejer på gång och nästa minut skulle jag typ kunna gråta ögonen ur mig för att jag saknar Spanien så mycket men hej, lifvet.
 
 
 
 

Det som regniga onsdagsmorgnar är gjorda för

Livet i största allmänhet Permalink0
"Längtar till måndag när allt extra är över", ja så sa jag visst här för en vecka sedan. Haha vem försökte jag lura? Allt extra har ju inte ens börjat. Helgen var väldigt informativ och givande, dock väääldigt lång. Men intressant, tror det blir bra det här ändå. Bara jag får liksom börja på med allt som ska vara gjort här under hösten. Ett gymkort har äntligen införskaffats och nu böt jag faktiskt gym efter fyra år på samma gym. Det sägs ju (och jag brukar ju säga faktiskt hehe) att change is good, så månne nu inte det vara applicerbart på gym också. 
 
Igår lånade jag ett par böcker från biblioteket (som ju är världens smartaste uppfinning och jag glömmer jämt att man behöver ju faktiskt inte köpa böcker så fort man vill läsa något man inte redan läst, man kan ju faktiskt låna dem) som jag idag satt och läste på ett café i stan medan jag åt frukost. Vardagslyx, alltså. Det behövs väl ibland, kan man tycka. 
 
Till top