itgoeson

You're amazing

Livet i största allmänhet Permalink2

Bilden är tagen för ganska exakt två år sedan. Pannlugg och allt, javisst! Den bjuder vi på.

I brist på annat kan jag berätta att jag tycker det är häftigt med såna människor man kan tala om allt med. Som verkligen, allt. Såna finns det inte många av. Man säger kanske att man kan tala om allt med flera personer, men när det kommer till kritan är de ganska få.

Hon på bilden är en av de få personer som man kan diskutera de mest löjliga och de mest allvarsamma saker med, allt under loppet av några minuter. En annan sak som är häftig är att det spelar ingen roll hur länge det har gått utan att vi har träffat varandra - vi finner varandra alltid direkt och det känns som att vi skulle ha träffats för senast fem minuter sen. Hon har en konstig inverkan på mig. Vi bara skrattar åt allt som inte är det minsta roligt egentligen, mitt skratt blir jättefult och jag säger dummare saker än vanligt och det ena och det andra.

Hon är en av de få människor som var med när mitt riktiga liv började och som fanns bredvid mig hela tiden och som finns här än idag. Ni vet, så där som man säger; genom vått och torrt. Ända från början. Hon har alltid varit den som har kommit med kloka råd och som har fått mig att förstå mig på vissa saker och se saker ur ett annat perspektiv när det behövdes. Och hon är den som har försökt banka lite vett i mitt huvud när jag har gjort dumma saker. Och hon förstår bäst i världen. Och hon lyssnar alltid. Och hon förstår inte själv hur otroligt underbar hon faktiskt är. Jag önskar hon skulle göra det.

Jag skulle kunna skriva en hel bok om allt vi har gjort tillsammans och om våra planer om framtiden. Vi har ju planerat vår gemensamma framtid, förstår ni. Det var liksom the main thing under våra ridturer genom åren.

Om du inte har hört det förr så talar jag om det för dig nu - du är en av de bästa människorna som finns och jag älskar dig och du är helt fantastisk.
Till top