itgoeson

Forty days

Livet i största allmänhet Permalink2

Som ni ser på rubriken så är det endast fyrtio korta dagar kvar tills jag reser iväg och det firar vi med en ytterst snygg telefonbild av mig och fina Julia. Tänk nu, fyrtio dagar, det är ju liksom ingenting. Jag började räkna från hundra. Och jag minns hur bra som helst när jag skrev mitt "Seventy days"-inlägg. Nu är det bara fyrtio. Time flies by, som jag har sagt förr. Det är inget jag har något emot, tvärtom så får de här fyrtio dagarna gärna gå snabbt som vinden. Yeah.

Sen så ska jag säga grattis till fina Sandra som får fira sin sweet sixteen idag! Hoppas du har haft en jättebra födelsedag för det är du värd. Du är fantastisk på alla sätt och vis och jag diggar dig stort, you know that girl! Puss.

Vad har jag annat att komma med? Hmm, not so much. Har tillbringat dagen i Lepplax (klarade av att åka dit med buss efter skolan, jag är awesome!) och det har varit trevligt. Har byggt ett legotorn bestående av 102 bitar, blivit vän med världens sötaste kisse och käkat glass med grädde vilket är sjukt gott.

Nu ska jag söka mig iväg till beteshagen för att hämta Elli, sen hoppa i duschen och krypa ner i sängen för att umgås med House en timme (okej det där lät fel men ni förstår hur jag menar). Det bästa med tisdagar är när man får sitta en hel timme framför tv'n och bara titta på House, aah han är så snygg. Bara så ni vet.
Till top