itgoeson

Tänk, tänk, tänk

Saknaden Permalink0
Är jag en dålig människa när jag först efter att ha läst detta inlägg inser hur mycket jag saknar det jag en gång hade trots att jag har tjatat om hur mycket jag vill ha det igen hur länge som helst nu?
 
".. och jag saknar att ha mål för framtiden och jag saknar att kämpa för att uppnå dem. Jag saknar till och med att ibland känna den där hopplösa känslan som får en att fråga sig varför man någonsin började med hästar, och att nästa dag uppleva ett ögonblick som gör att man vet precis varför man började och fortfarande håller på med dem trots alla motgångar."
 
"Jag vill ha en häst att spendera varje ledig minut med, en häst jag kan kalla min. En häst som kan kalla mig till sin människa."
 
"Det lär resultera i att saknaden så småningom äter upp mig inifrån men det är sånt man får ta när man är hästlös efter flera år med en häst på gården. Right?"

Jag vill, men jag vill inte. Jag vet att jag skulle klara det, men jag tror att jag inte skulle klara det. Jag är så kluven när det gäller hästar för tillfället att jag inte riktigt vet själv vad jag håller på med. Varför jag håller på med någonting alls.
 
Före tankarna hinner gå överstyr ska jag (surprise, surprise) krypa under täcket med NP och mina bästa vänner i LOST.
Till top