itgoeson

Jag tog nya tag

Livet i största allmänhet Permalink0
Jag tog nya tag igår efter onsdagens hemska känslor och gårdagen var mycket bra. Lilla J kom på besök direkt efter att jag kom hem från skolan och han busade här till halv nio-tiden. Vi hade så roligt som man bara kan ha och alla tråkiga tankar var som bortblåsta! Imorse när jag vaknade beslöt jag mig för att göra även denna dag till en bra dag, för att liksom väga upp de dåliga dagarna här tidigare i veckan, och jag måste säga att jag hittills har lyckats rätt bra.
 
Hela dagen spenderades i bageriet och det var riktigt roligt! Bakandet gick bra utan ett enda misstag från min sida (!!) vilket var otroligt skönt.
 
Det enda jag ska göra ikväll är att ta in hästen och sedan bänka mig framför LOST (fråga inte varför jag alltid skriver det med stora bokstäver, för jag har världens onödigaste anledning till varför jag gör det) som jag inte har sett på tusen år. Som sällskap har jag en påse blandade nötter från Makuuni som jag hela veckan har sett framemot att skaffa och få äta! Shit, vad jag ska njuta.
Till top