itgoeson

Sammanfattning III

Livet i största allmänhet Permalink1
Det gångna året har för mig varit ett ytterst händelserikt år. Jag är så tacksam för allt jag har fått göra och allt jag har varit med om! Det jag syftar lite speciellt på är förstås min resa till USA. Mitt favrotiplace New York City, California, långa, fina stränder, vackra hus, underbar mat, så sjukt trevliga människor och fantastiskt väder. Vad mer hade jag kunnat önska mig? Att spendera fem veckor där var himmelriket och något jag aldrig någonsin kommer att glömma. 
 
Så har vi ju även allt det bra här hemma. Jag har bekantat mig ganska väl med flera nya människor och kommit människor jag känner från förr ännu närmare, hittat en träningsform som passar mig som handen i handsken och som jag absolut älskar, umgåtts en hel massa med min älskade pojkvän och även med mina andra fina vänner. Jag har för första gången in my life upplevt ett surpriseparty (bästa ever, dessutom) och en JB-konsert och jag varit supermycket på bio. Jag har hållit ett par ridlektioner, varit med mina små busungar och haft lia på tre olika ställen.
 
Visst finns det saker jag önskar hade varit annorlunda. Jag önskar att mina knän hade blivit bra och att jag hade ridit mera. De gånger jag har suttit på en häst kan lätt räknas på en hand för detta år. Dessutom finns det ju förstås sådant man önskar att aldrig någonsin hade hänt, som när det hemska hände min mormor. Jag tänker på henne varje dag och längtar tillbaka till förra julen, när hon ännu var som hon alltid varit. Jag vet inte riktigt hur hon är nu. Inte som förr i alla fall.
 
Saknaden och sorgen finns med precis som tidigare år. Imorgon påbörjar jag mitt fjärde hela år utan min bästa vän och det har inte blivit ett dugg enklare. Dock har jag en starkare plattform att stå på nu än jag hade förr, så kanske jag klarar mig.
 
All in all har 2013 varit ett underbart år i min värld. Det kommer att bli svårt att slå det, men vi ska absolut försöka! Så länge jag får har mina nära och kära och en något så när frisk kropp, en fri vilja och stora drömmar är jag nöjd och glad.
 
Highlights osv från mitt 2013.
Till top