itgoeson

Saturday night in

Livet i största allmänhet Permalink0
Min killes examen firades hela kvällen igår. Det var hur trevligt som helst och M är verkligen bästa killen som finns i hela världen. Vi har det bra, han och jag. Bäst. Min alldeles egna fordonsmekaniker. 
 
Idag har vi käkat rester (det måste väl ändå vara det bäst med kalas?) och kämpat hårt med att göra ingenting. Jag har spenderat halva dagen i jobb också. Min sista dag där, faktiskt. På måndag blir det ett nytt jobb med nya möjligheter och utmaningar. 
 
Jag känner mig helt utmattad utan att jag egentligen vet varför. Det enda jag vill göra nu är att krypa under mitt varma täcke, gosa med Moa och slappna av med lite Grey's. Kroppen orkar inte göra mycket mera än så, och huvudet är rätt slutkört det också. Visst skulle det vara skoj att sticka ut och fira sommarlovet med ett socialt umgänge, men alltså nu känns det inte som att det är högst på prioriteringslistan. Man måste väl ta hand om sig själv ibland och lyssna på vad man egentligen behöver. Det kommer fler avslutningar och sommarlov att fira.
 
Till top