itgoeson

Little things

Alla dessa tankar Permalink0
Alltså jag säger ju alltid att det är de små sakerna som gör livet stort. Det är liksom lite av mitt mantra. Och while det är sant, som väldigt, väldigt sant, så är det också de små sakerna som har den största makten att förstöra en. 
 
Som när man vaknar, ser en bild av någon annans verklighet och det som hänt de senaste dagarna bara liksom sköljer över en med en gång. Hjärtat börjar dunka så obehagligt snabbt att man tror det ska hoppa ur bröstkorgen och man börjar må fysiskt illa. Magen vänder sig liksom in och ut och man får gåshud och stora äckliga klumpar i halsen. För det har ju känts så overkligt. Med ens är det verkligt och påtagligt och man vet inte varken vart man ska titta eller vad man ska göra. Man kan liksom inte längre blunda för verkligheten trots att det har gått hur bra som helst att göra det den senaste tiden.
 
Man blir osäker på sig själv och sitt liv och alla andra och deras. Och allt känns bara hopplöst och dumt.
 
Det gör ont så in i vassen, men vad gör man?
 
Man biter väl ihop och tuffar till sig och kör vidare. Låtsas som att inget, inte ens de små sakerna, biter på en. Inte kan man ju gå omkring och vara ledsen heller.
Till top