itgoeson

Fraser Island

Australien 2016 Permalink0
Igår kom vi tillbaka till hostellet efter två nätter i tält på Fraser Island. Vi åkte mest bil och det var en hel del bumpy rides upp och ner i skogen och längs stranden, men det var kul! Hade förstås varit ännu roligare att få köra bilen men vi är ju under 21 så det fick vi inte. Vi simmade i några olika sjöar, åkte pulka på sand, såg dingos, vandrade och spelade kort. Typ. Och så hade jag och I en spindelincident! Det var en liten huntsman vi hade utanpå vårt tält som var snabb som blixten, men som tur var fick vi hjälp med att få bort den. Jag tyckte det gick jättebra att sova i tält och sov nästan som en stock båda nätterna medan Ida inte var så värst imponerad, men det var ju bara två nätter så det gick bra ändå! 
 
Ön hade ett par väldigt vackra ställen och Australien slutar nog aldrig att imponera och ta andan ur mig. Det är så annorlunda mot allt annat jag sett och jag vill bara se mer! 
 
Det var ett par roliga dagar men nu ska det bli skönt att få göra vår egen mat igen, slippa stiga upp klockan sex på morgonen och bara få bestämma allt själva i en vecka framöver innan det är dags för nästa tour. 
 
Till top