itgoeson

En fredagslista

Livet i största allmänhet Permalink0
Veckans bästa?
När vi hittade kissen som hade varit försvunnen ett dygn! Han är ju trots allt utekatt så först var jag inte så orolig när han var borta över natten, men när vi inte såg till honom på hela dagen efteråt blev jag nog lite rädd och började tänka alla möjliga hemska scenarion. Lyckan och lättnaden när vi hittade honom var enorma, för även fast han är mindre kelig än jag kanske skulle föredra så har han en speciell plats i mitt hjärta, vår lilla hittekisse. Speciellt nu när han är den enda fyrbeningen vi har i huset, jag behöver nog en daglig dos av djur med päls i mitt liv.
 
 
Veckans godaste?
Färska dadlar fyllda med mitt egengjorda jordnötssmör, skulle kunna föräta mig på den kombon. Och frukostarna. Alltid, alltid frukost. Viktigaste och bästa målet på dagen!
 
 
Veckans tråkigaste?
Att det har tagit hundra år för mig att somna varje natt, trots att jag vanligtvis inte brukar ha problem med sömnen.
 
Veckans tuffaste?
Att inse att man kanske inte alltid är så smart och duktig som man gärna skulle vilja vara. Att vara efterklok och i efterhand inse att man kanske inte ska ha så bråttom med allt och att med all sin makt önska att man hade gjort på ett annat sätt men samtidigt vara oförmögen att göra det ogjort och att under allt det här inte ha en liten hårig fyrbening att krama om och få en att känna sig okej igen. (Som jag sa, kissen är inte så kelig.)
 
 
Veckans tanke?
"Vad ska jag hitta på för skoj för att få den här dagen att gå?" och "Borde ta itu med det här men jag hinner nog."
 
Veckans vackraste?
När jag under min standardpromenadrunda stannade upp mitt i bara för att stå andas en stund. Det var tyst och tomt och stilla och även fast det är otroligt grått och trist just nu så var det ändå magiskt på något sätt.
 
 
Helgens planer?
Skriva ett CV. 
 
Till top