itgoeson

It's been a hell of a ride pt 2

Livet i största allmänhet Permalink0
JULI
 
Firade min tjugoettårsdag hemma med mamma pappa en burgare och årets första och enda lösglass. Sa hejdå till ett regnigt Finland och åkte tillbaka till soliga Kununurra. Flyttade från hostellet in i ett tält på en campingplats som jag totalälskade. Köpte en bil och levde the good life. Kom in i ett härligt gäng och spelade kortspel all day every day (förutom när jag jobbade och gymmade, obviously).
 
 
AUGUSTI SEPTEMBER OKTOBER
 
Dessa månader såg i princip lika ut. Jobbade på, fick mer och mer ansvar och trivdes som fisken i vattnet. Hade dessutom allt ansvar för hela farmen när bossen var på semester i två veckor. I början på oktober flyttade jag från campingen in i en pytteliten stuga tillsammans med tre andra och det var helt bra även fast vi alla saknade campingen. Dock hade det varit nästintill omöjligt att stanna i tält eftersom temperaturen var över 40 grader hela tiden. Dessa månader plus juli var också de var i princip varje helg spenderades i den lilla stadens bar tillsammans med en salig blandning andra människor. Baren stängde redan klockan tolv men hann oftast bjuda på en hel del roligheter ändå. Till exempel kom vi oss ofta dit med en shopping trolley och blev en gång stoppade av polisen (trots att vi uttryckligen visade att vi blinkade vart vi skulle när vi svängde haha). Good times.  
 
 
NOVEMBER 
 
Mangosäsongen var i full gång och det mangorash (som innebar hemska utslag över heeeela kroppen och det värsta kliandet jag någonsin upplevt, önskade all död åt mangoplockande men plockade ändå snällt på, what else was there to do liksom.. Slänger in en bild på hur det såg ut rätt tidigt efter att jag fick det för folk tror att det inte är en riktig grej men det ääääär ju det, det blev alltså cirka 1000 gånger värre än det på bilden men de bilderna är lite väl brutala lol) jag fick i oktober försvann äntligen. Åt kilovis av den frukt som gav mig dessa hemsa utslag för mango är ju det godaste som finns i hela världen. Mitt visum tog slut i början på november så jag packade min backpack, grät en skvätt och satte mig på flyget till Darwin till Perth till Abu Dhabi till Helsingfors. Kom hem, träffade alla, och började jobba med pappa. Gick runt och frös konstant no matter hur mycket kläder jag hade på mig.
 
 
DECEMBER
 
Jobbade för fulla muggar, fuckade upp min rygg och mina fötter och hoppas innerligt att det ska reda upp sig. Började bli lite mer van med kylan men det är ju ändå för kallt. Funderade ständigt på vad som är nästa steg i livet och inte blir det ju lättare av att alla frågar jämt. Men he e ju såde. Färgade mitt äckligt slitna hår lite rosa och lät sedan Emma klippa av precis allt mitt hår under uppesittarkvällen. Firade jul på juldagen tillsammans med hela familjen och hade det så gemytligt så. Åt choklad så det stod ut ur öronen och julmat så det räcker för flera år framåt. (Med tanke på att förra årets julmiddag bestod av Subway tyckte jag det inte var mer än rätt att äta allt jag missade förra året, heh.)
 
 
 
What a year, alltså. 
Till top