itgoeson

Jag kör ba kör

Australien på WHV 16-17 Permalink2

Jag var helt taggad på att börja blogga ordentligt igen, jag tog till och med med min kamera och dator till Australien den här gången och tänkte ja nu tusan ska här bloggas. Ja, så gick det två inlägg och sedan hände en hel massa saker så det har liksom inte funkat.

1. Jag har flyttat. Till en campingplats av alla ställen! Så nu bor jag i tält. Hostelliv är underbart och jag älskar det, men det är inte alla hostel som passar för alla människor. Dessutom var det här det perfekta tillfället för mig att testa på campinglivet eftersom min fd arbetskollega lämnade landet och lämnade alla sina campingstuff till mig, (inklusive undernämnda grej heh) och jag har aldrig campat förr. Det tar typ tio-femton minuter att gå in till "stan" och det är 1. lagom uppvärmning för gymmet 2. avslappnande att promenera hem från stan under stjärnorna i underbart frisk luft 3. tillräckligt långt för att inte springa till typ Coles (supermarket) hela tiden. 

2. Jag har köpt en bil. Det var väl inte ett väldigt hastigt beslut egentligen eftersom jag hade tänkt på det en rätt lång tid, men när jag väl skrev under pappren var jag nog lite hmm vad är det som händer nu .. Men förutsatt att den hålls hel slipper jag i alla fall till och från jobbet under resten av min tid här så det är ju helt najs.

3. Min telefon gick sönder för två veckor sedan så sen dess har jag i princip varit nedkopplad. För det mesta, i alla fall. Den funkar under utvalda tillfällen så med jämna mellanrum har jag ändå kunnat uppdatera mamma om att jag fortfarande är hel och hållen och det är väl det viktigaste.Nu har jag dock äntligen fått beställt en ny telefon så den borde väl komma om en vecka eller två.

4. Det är tokmycket på gång i jobbet just nu känns det som, och jag får bara mer och mer ansvar hela tiden. Dock är det helt okej och det är fortfarande roligt, och löneförhöjningar till höger och vänster har väl ingen tackat nej till sååå det gäller väl att kör ba kör.

Så för att summera: Campinglivet är najs, jag har till och med en bokhylla i mitt tält och de enda problemen jag har haft sedan jag flyttade hit är myr- och madrassproblem. Här finns ett lugn och en ro jag inte hade på hostellet och det är liksom .. skönt. Jobbet flyter på, om än snabbt, jag kilar stadigt med gymmet och bjuds på glass och kakor av mina campingvänner var och varannan dag. Vad mer kan man begära av lifvet i Kununurra?
 
Utsikten från var jag sitter just nu. Vid ett grymt internationellt bord, kan jag tillägga - för tillfället en australiensare, en dansk, en britt och en kanadensare. 
Till top