itgoeson

Finlandsbesöket

Australien på WHV 16-17 Permalink1

De tolv dagar jag var hemhemma var över lika snabbt som de kom. Trots det hann jag med allt jag ville hinna med - jag fick krama alla jag ville krama och äta det jag ville äta. Och det var ju typ allt jag ville göra.

Visst var det kanske lite kort att inte vara ens två veckor i Finland men ibland måste man väl ta det som ges och just nu fick jag inget mer än det här. Vilket är helt okej, jag är glad att jag fick lite ledigt överhuvudtaget och glad att jag hade ett jobb att återgå till redan idag.

Lite stressigt kändes det nog och jag sprang omkring överallt precis alla dagar, men det i sig är ju värdefullt - tänk vilken tur jag har som har så många fina människor jag vill träffa och som vill träffa mig! Vila kan jag ändå göra här mellan varven.

Det som gjordes på jobbet idag var inte precis min favoritsysselsättning (plocka och packa papayas, tisdag är alltid pawpawday), men det gick bra ändå. Jättekul att vara tillbaks på farmen och känna att man gör något vettigt också, och efter besöket i Finland är det inte precis som att mitt bankkonto ropar glädjerop över hur mycket pengar det innehar sååå helt bra med lite inkomster igen, heh.

En sak jag var rätt förvånad över när jag kom tillbaka igår var att vi har fått en värme och en fuktighet jag inte hade räknat med ännu. Man svettas redan klockan sex på morgonen och mitt i dagen steker solen som navafönaa, men kanske man blir van. Kommer man från åtta graders värme är det väl inte konstigt att det är en liten chock.

Här kommer en salig blandning av bilder från Finlandsbesöket - fina vänner, en vacker tavla som "föreställer favorithästen Ika gjord av Sophie sex år", ett cafébesök med en kul fd arbetskollega, en rätt fin kväll och en Sophie på café på tjugoettårsdagen med mamma. 

 
#1 - - Jessica Edström:

Sööööt e du!

Svar: Right back at ya!
Sophie Lindfors

Till top