itgoeson

Vacay

Australien på WHV 16-17 Permalink0
I lördags klockan nio am tog jag bussen från min lilla sleepy town Kununurra upp till Darwin och efter x antal flyg och x antal timmars väntande (som 14 h i Tokyo, det är kul) anlände jag till huset jag växte upp i klockan tio på måndagkväll var jag nu ska spendera tolv dagar innan jag åker tillbaka för att omringas av små gröna grodor och papayas igen. 
 
Med andra ord tog jag två veckors semester.
 
Pressen jag känner nu när jag är hemma är enorm. Jag måste hinna göra det här och det här och jag får inte glömma bort detta och detta och jag måste komma ihåg att äta det här och åka hit och köpa det där. Huvudet är helt fullt med stuff och helst ska ju allt göras på en dag.
 
Men visst är det skönt att va här. Även fast jag känner mig precis lika sliten som jag ser ut och även fast det känns som att allt som har hänt i Australien de senaste nästan åtta månaderna aldrig har ens hänt. Det är för mycket för att jag ska kunna wrap my head around it och det är för mycket för att ta med sig hit. 
 
Jag ska försöka varva ner och ladda batterierna så gott det går så länge jag står på finsk mark för jag vet ju inte när jag står här igen. 
 
Till top