itgoeson

She's the peanut butter to my jelly

Spanien 2018 Permalink0
Jag är tillbaka från min semester och alltså vilken semester!! Jag hade verkligen en superbra vecka i Valencia med en av min absoluta favoritpersoner på denna jord, Belen som jag träffade i Sydney för snart två år sedan. Vi hade ju vår första reunion i Amsterdam i mars detta år och nu träffades vi igen för att se Daddy Yankee och festa/chilla/äta en vecka.
 
Vi fick höra ett par gånger under veckan att vi är det mest exotiska/spännande/intressanta/kula couple som de personerna någonsin sett, och alltså om jag får säga som jag tycker så är vi väl faktiskt det? Jag menar, till utseendet är vi precis varandras motsatser när det gäller exakt allt! Inombords är vi dock rätt lika, men det ser man ju inte utifrån lol.
 
Hur som haver, tycker verkligen det är sjukt hur man ibland träffar personer som man bara klickar med och sen spelar det ingen roll fast man är i olika hörn av världen hur länge som helst, man kan ändå picka upp var man lämnade sist. Så tacksam för de vänner som mitt år i Australien gav mig, även fast det är jobbigt ibland att inte vara i ens samma land och inte ha någon aning om när man kommer se dem igen så är det ändå värt det. Såklart.
 
Daddy Yankee var i övrigt helt sickkk, bästa konserten någonsin. Det finns väl en orsak till varför han kallas the King of Reggaeton liksom. Såg även Sebastián Yatra samma kväll och det var inte förrän jag kollade upp vem han var strax före "festivalen" som jag upptäckte att hej, det är ju han som sjunger ett par av mina favoritlåtar så det var ju en trevlig överraskning.
 
Till top