itgoeson

Födelsedagsfirande i Madrid

Spanien 2018 Permalink0
Min tjugoandra cumple (jag minns att jag hade världens ålderskris när jag fyllde 20, men det var nog inget jämfört med nu .. Känner mig fortfarande som 19! Kommer fortsätta låtsas det är min ålder) var i fredags och den spenderades till största delen i en buss på väg till Madrid med mina babes var vi spenderade hela helgen.
 
Madrid som stad var helt najs, dock lite för stor för min smak och jag kände aldrig den där wow-här-vill-jag-stanna-länge-känslan jag kan få ibland. Två hela dagar var nog, åtminstone för tillfället. Gillade stadens vibes though, den var liksom väldigt öppen och chilled så det var skönt. 
 
Aja vi hade ju förstås en superbra helg i alla fall. Största orsaken till varför vi åkte just den här helgen var för att det var Pridefestival på gång. Det var min första någonsin, faktiskt!  Mer bilder kommer i nästa inlägg för nu är det många bilder här känner jag. 
 
Förutom att fira Pride turistade vi också en del, besökte palatset (?!), en jättefin park var man kunde paddla runt bland ankor och andra turister, en jättefin kyrka och en skum karaokebar i en parkeringsgrotta. Basically alla must dos, alltså.
 
Många bilder på denna snygging, men han är ju så fotogenisk haha. Plus att han har ju en rätt bra tshirt också, eller hur?
Till top