itgoeson

Dagstrip till Marbella

Spanien 2018 Permalink1
Har kommit överens med mig själv om att slänga upp minst ett inlägg i veckan bara för att liksom. 
 
I lördags åkte jag för första gången utanför Málagas gränser när jag tog bussen till Marbella med en kompis. Marbella påstås vara väldigt fancy med lots of rich people med fräsiga (ordvalet haha) bilar, lyxiga yachts etc, till stor del utlänningar, men vi såg inget av det eftersom vi tydligen inte var på det stället där alla fancyga grejer pågår. Allt vi såg var mysiga gator, massvis med blommor och växter, tiotals restauranger och massa palmer. Typ. En bra dag och kul att se något annat, trots att jag tycker väldigt mycket om Málaga också! 
 
Förutom det har jag inte gjort något speciellt alls den här veckan. Kidsen har varit bortresta ett par dagar så jag har mest chillat och gymmat. Easy life, eh. Nu är dock vardagen i full gång igen vilket betyder att jag sparkar fotboll all day every day. Och läser läxor och bygger lego.
 
I helg blir det förhoppningsvis också en minitrip någonstans, bara vi får till det. Inte alltid så lätt att få ihop allas scheman med passliga buss/tågtider som samtidigt inte ruinerar oss au pairer ..
 
 
#1 - - Anonym:

Hej, ska du vara länge borta, har du planer att komma tillbaka till Finland snart?

Svar: Tja! Nja har inga definitiva planer, men kommer nog förhoppningsvis spendera sommaren här! :)
Sophie Lindfors

Till top