itgoeson

Mysiga Mijas

Spanien 2018 Permalink0
Alltså det var ju fredag igår? Och nu är det fredag imorgon igen? Helt sjukt hur fort dagarna flyger förbi! Försöker verkligen ta vara på alla dagar jag har här, känns som att jag alltför snart kommer åka härifrån. Förhoppningsvis inte utan att ha fått en schysst bränna och bättre spanska dock (vilka båda behövs jobbas på).
 
Förra helgen fick vi efter några om och men till en dagstrip till Mijas, supermysigt ställe uppe i bergen! Ligger bara ca 25 km härifrån men tog en och en halvtimme att åka med buss, säger väl lite om hur rolig och rak vägen dit var (bussen stannar ju förstås på tusen ställen också men det är en bisak) .. Hursomhaver, Mijas var som sagt sjukt cosy och väldigt vackert. Vädret var perfekt, inte för varmt och inte för kyligt plus att det inte alls var många andra turister där. Vad mer kan man begära av en dagsutflykt liksom? 
 
Det enda tråkiga med Mijas är deras åsnetaxi. Vet inte riktigt hur vad eller varför, men det är liksom Mijas' "thing". Även häst och kärra finns där, och här i Málaga centrum, och det är ju inget man stöder precis. Vill bara sätta alla åsnor och hästar på ett flyg och ta hem dem. Leva lyckliga i alla våra dar osv. 
 
I övrigt får Mijas 10/10 solar och nu återstår det att se vad denna helg bjuder på! 
 
Till top