itgoeson

Strandsäsongen inledd

Spanien 2018 Permalink1
Som vanligt är helgen över lika snabbt som den kom men det gör inget, ser framemot inkommande vecka och speciellt helgen som innebär konsert med en av mina favoritlatinoartister! Jee kul.
 
Gjorde inget speciellt i helgen, men det var skönt. Inledde strandsäsongen med strandhäng fredag, lördag och söndag och efter att inte ha varit på en strand (eller ok, gräs) sedan Sydney ifjol så kändes det sjukt najs att va tillbaka! Igår spenderade jag ett par timmar för mig själv där på stranden vilket var välbehövlig egentid, skön sådan. På kvällen stack jag och en kompis till stan (som vanligt, vad gör man annars en lördagskväll lol) med planen att spana in ett och annat museum eftersom ett event pågick som innebar att museer var öppna och gratis fram till två på natten. Planer är väl till för att inte följas så det gick väl som det gick men vi hade en bra kväll i alla fall. 
 
Idag har vi som sagt också hängt på stranden, plus ätit löjligt billig och god mat så även idag har varit en skön dag. Har fulladdade batterier inför veckan som blir min åttonde!
 
Har troligen de mest awkwarda "oh wait, don't take the picture just yet!"-poserna. Det är ok tho.
#1 - - Göteborgarn:

Blejk å ful. Skoja. BRUN Å FETT SNYGG.

Svar: hahaha tack guapa
Sophie Lindfors

Till top