itgoeson

Mira que bien me va sola

Livet i största allmänhet Permalink0
Jag kom nyss hem från en biodejt. Med mig själv. Köpte till och med popcorn och hela köret. Det har varit så många måsten hit och dit de senaste veckorna så jag tyckte det var dags att göra något bara för att jag vill. (Och så kanske det var ett litet desperat försök till att känna mig närmare mina spanska kids för jag vet att de kollade den här filmen för ett par veckor sedan på bio.) Filmen i sig var väl inte superbra, men om Jason Statham hade friat hade jag antagligen sagt ja. Eller Ruby Rose, för den delen.
 
Igår var första dagen på mitt nya jobb, imorgon flyttar jag troligtvis ut (150 m as usual men same same) och för någon dag sedan hade jag världens superwoman-upplevelse efter att ha literally krigat mig igenom ett stenhårt träningspass som jag först menat dra mig ur men så körde jag ändå. Bästa feelisen!! Sen stack jag in till cittari i världens snyggaste outfit. Tur man inte har så mycket skam i kroppen. 
 
I alla fall, visst är det lite så att ena minuten är jag skitglad över att vara tillbaka i Finland och tycker jag har jättemassa spännande grejer på gång och nästa minut skulle jag typ kunna gråta ögonen ur mig för att jag saknar Spanien så mycket men hej, lifvet.
 
 
 
 
Till top